ALOITUSSIVU      HENKILÖT JA NÄYTTELIJÄT       TAUSTAA JA TAPAHTUMIA      EMMERDALEN KYLÄ      EKSTRANURKKA


Emmerdale vuosittain
Poistuneet henkilöt & näyttelijät
Häät, syntyneet ja haudatut
Tulevat tapahtumat
Juonipaljastukset sähköpostiisi!
Jaksoselostukset
Tämän sivun linkkien kautta löydät myös juonipaljastavaa tietoa. Mikäli et halua kuitenkaan lukea juonipaljastuksia, katsothan tarkkaan linkin, johon olet itsesi klikkaamassa!

Suomessa 7. tammikuuta 1997 alkanut Emmerdale on kerännyt ympärilleen vankan katsojajoukon aina alusta alkaen. Sarja on säilyttänyt suosionsa meidän suomalaisten sydämissä läpi vuosien. Myös sarjan katsojakirjo on moninainen - katsojia löytyy niin nuorista, keski-ikäisistä kuin hieman vanhemmastakin väestöstä. Sen suuremmin sarjan suosiota pohtimatta todettakoon, että moni varmasti tietää itse, miksi Emmerdalesta tykkää. Koska Emmerdalea on totuttu katsomaan Suomessa jo monen vuoden ajan, on tälle sivulle koottu keskeisimmät Suomessa nähdyt tapahtumat Emmerdalessa sekä tärkeimmät sarjaan vaikuttaneet tapahtumat ja asiat, joita ei olla koskaan nähty Suomessa. Tämän alueen kautta löydät myös tietoa jo sarjasta poistuneista henkilöistä ja näyttelijöistä sekä koosteen kylän häistä, hautajaisista ja syntyneistä. Mikäli haluat lukea tarkempaa tietoa sarjan esittämiseen liittyen Suomessa, suosittelemme lämpimästi lukemaan lävitse sarjan MTV3:n kotisivuilla olevan koosteen "Sarjan tarina". Saman linkin kautta löydät myös paljon linkkejä sivuston suomenkielisiin tietoiskuihin, joista saat paljon hyödyllistä tietoa sarjan taustoista Suomessa ja Englannissakin.

Taustoista ja tapahtumista löydät kätevästi myös tulevat tapahtumat, siis juonipaljastukset. Mikäli et halua lukea juonipaljastuksia, katsothan tarkasti, mille sivulle surffaat! Koska Isossa-Britanniassa ollaan tällä hetkellä reilusti edellä Suomen Emmerdale-tahdista, on juonipaljastukset jaoteltu henkilöiden mukaan. Näin tapahtumien järjestys on helpompi ymmärtää. Varsinaisesti tällä sivulla ei ole vielä minkäänlaisia juonipaljastuksia ei siis huolta! Juonipaljastusosiosta löytyvät myös yleiset juonipaljastukset, joissa ei keskitytä niinkään henkilöihin, vaan suurempiin kokonaisuuksiin ja sellaisiin tapahtumiin, jotka eivät koske tällä hetkellä kylässä asuvia henkilöitä.

Voit navigoida itsesi haluamallesi sivulle yllä olevan valikon linkkien kautta. Vasemman palkin linkeistä pääset tutustumaan yksityiskohtaisempiin sivuihin. Mikäli et halua lukea juonipaljastuksia, katsothan tarkasti, ettet vahingossa paina linkkiä "tulevat tapahtumat".


Copyright © Emmerdalen epävirallinen suomalainen fanisivusto   ·   Sivustomme on täysin epävirallinen fanisivusto. Emmerdalen oikeudet omistaa ITV
Vierailijoita fanisivustolla tällä hetkellä    ·   Kävijöitä yhteensä (nollattu 01092010)