ALOITUSSIVU      HENKILÖT JA NÄYTTELIJÄT       TAUSTAA JA TAPAHTUMIA      EMMERDALEN KYLÄ      EKSTRANURKKA


Dinglet
Hopet, Windsorit, Woodsit
Kingit, Sinclairit, Nichollsit
Sugdenit
Thomasit
Muut
Henkilöt & näyttelijät -sivulle on kerätty mahdollisimman paljon kattavaa tietoa koskien Emmerdalessa olevia henkilöhahmoja sekä heidän näyttelijöitään. Koska monet näillä sivuilla vierailevat tuntevat oletusarvoisesti paremmin mielihahmonsa heidän nimillään Emmerdalessa, on henkilöt listattu sivuillemme pelkästään heidän roolihenkilöidensä nimellä. Pääset tutustumaan henkilöihin tarkemmin valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta perheen, johon haluamasi henkilö sarjassa kuuluu. Huomaathan, että perheittäin listattuna ovat vain henkilömäärältään suurimmat perheet, joten mikäli et löydä etsimääsi hahmoa jonkin perheen nimen alta, kannattaa tarkistaa myös kohta "muut".

Kun olet päässyt haluamasi henkilön/hahmon sivulle, hämmästyt luultavasti sitä, että tietoa roolihahmosta löytyy huomattavasti vähemmän, kuin itse näyttelijästä. Tämä johtuu siitä, että Emmerdalen virallisilta, MTV3:n kotisivuilta löytyy runsaasti suomenkielistä tietoa näyttelijöiden roolihenkilöistä mikäli siis kaipaat tarkentavaa tietoa roolihenkilöihin liittyen, löydät kunkin henkilön sivulta suoran linkin henkilön MTV3:n kotisivuille. Pyrimme keräämään reilusti tietoa itse näyttelijöistä niin kuvia, taustatietoa kuin linkkejä näyttelijän ihailijoiden tekemille kotisivuille/näyttelijöiden omille kotisivuille, erilaisiin tietolähteisiin ja niin edelleen.

Mikäli myöhemmin ilmenee tarvetta myös näyttelijöiden listaamiseen heidän omilla nimillään, voidaan tällainen lista tehdä!

Mikäli koet, että näiden sivujen sisältö on puutteellista, ethän epäröi ottaa yhteyttä sivujen ylläpitoon! Tavoitteenamme on luoda toimiva ja runsassisältöinen fanisivusto, ja mikäli sinulla on antaa esimerkiksi hyviä vinkkejä uusiin tietolähteisiin, otamme ne ilolla vastaan. Voit jättää oman palautteesi kaikkein helpoimmin sivustomme palautelomakkeen kautta. Muistathan jättää palautelomakkeen yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi, mikäli toivot yhteydenottoa meidän suunnastamme!


Copyright © Emmerdalen epävirallinen suomalainen fanisivusto   ·   Sivustomme on täysin epävirallinen fanisivusto. Emmerdalen oikeudet omistaa ITV
Vierailijoita fanisivustolla tällä hetkellä    ·   Kävijöitä yhteensä (nollattu 01092010)